Consultanta telefonica

Trimite numarul tau de telefon si te sunam noi.

Program: Luni - Vineri de la 09:00 la 18:00

Multumim!
Te vom contacta in cel mai scurt timp.

031 9988
Luni - Vineri 09:00 - 24:00 | Sambata 10:00 - 16:00
Modifica cautarea

Oferte City Break Bari

Bari capitala regiunii Apulia

Zona Apulia este un giuvaer superb, puțin descoperit încă. Se întâmplă des și ca mulți italieni să nu aibă habar de frumusețile ascunse acolo. Aici ai șansa să descoperi adevărata Italie, dincolo de stereotipuri.

Bari este capitala regiunii Apulia. Zona portuară situată pe coasta mării Adriatice este foarte fotogenică iar străduțele sale sunt înguste și șerpuite, specifice italiei. Din loc în loc te întâmpină buticuri, mici restaurante, patiserii sau magazine de suveniruri.

Dar dacă ai venit până în Bari folosește cu încredere trenurile sau închiriază o mașină pentru a vizita cât  mai mult din zonă. Alberobello și căsuțele truli, orașul Matera, dar și alte frumuseți sunt la o aruncătură de băț. Descoperă Bari și regiunea Apulia!

Top atracții turistice

Zona portuară

Orașul vechi

Bazilica Sfântul Nicolae

Palatul provinciei

Castelul Normanno-Svevo

Alberobello

Matera

Când ai ajuns în Bari, dă o fugă și până la Bari Vecchia unde și găsești majoritatea obiectivelor turistice. Chiar dacă te va fermeca, în Bari într-o zi vezi majoritatea lucrurilor de văzut. Regiunea Apulia, tocul și pintenul Italiei, este situată între Marea Adriatică și Marea Ionică. Ajuns în zonă nu rata Polignano al Mare, orășelul Alberobello, Matera, Martina Franca, sau orășelele de pe coastă. Și Ostuni, orașul alb, te va fermeca. Colorat tot în alb, cocoțat pe un deal!

Așadar pentru Bari fie încerci să stai cât mai mult, fie te întorci tot mai des pentru și mai mult din frumusețile Italiei. Până la urmă în Italia nici nu e bine să alergi să vezi cât mai mult cât mai repede. Italia este pentru dolce far niente!

Pub-uri si restaurante

Nu ai cum să ajungi până în Italia și să nu mănânci clasicele pizza, paste și risotto. Îți recomandăm pizzeria el rustico. Mereu aglomerat, nu se fac rezervări și se stă la coadă. Dar merită pentru că prețurile sunt destul de mici iar mâncarea aveți șanse să vă ajungă până ziua următoare. În fiecare zi sunt disponibile două tipuri de meniu care includ aperitive - multe multe farfurii cu șuncă, brânză, măsline și multe alte bunătăți, bere, pizza, desert și shot de alcool local. Aici ai șansa să simți acea atmosferă italiană perfectă!

Dacă ești în căutarea unui loc mai select și cu ceva mai puțină agitație, mai toate restaurantele din Bari servesc mâncare gustoasă la prețuri rezonabile.

Shopping în Bari

La tot pasul te așteaptă magazinele de suveniruri, nu trebuie decât să te hotorăști din lunga listă de obiecte puse la dispoziție.

Alte atracții

Fiecare orășel din jurul Bari ascunde câte un secret, câte o priveliște aproape nedescoperită încă. Bari și regiunea Apulia sunt zona perfectă pentru explorare. Nu uita că ești în Sudul Italiei, așadar încearcă să te bucuri cât mai mult de delicioasele preparate locale și testează măslinele! Versiunea Desktop Versiunea Mobil

Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.