Consultanta telefonica

Trimite numarul tau de telefon si te sunam noi.

Program: Luni - Vineri de la 09:00 la 18:00

Multumim!
Te vom contacta in cel mai scurt timp.

031 9988
Luni - Vineri 09:00 - 24:00 | Sambata 10:00 - 16:00
Modifica cautarea

Oferte City Break Barcelona

Un city break în Barcelona va fi o adevărată aventură plină de istorie, artă, relaxare, plajă și mare într-un oraș superb din Spania, unde arhitectura gotică și cea tradițională se îmbină perfect cu cea modernă, suprarealistă. Plimbați-vă prin orașul fascinant al lui Gaudi și lăsați-vă cuceriți de farmecul aparte al acestui loc impresionant! Vă invităm să descoperiți obiectivele turistice ce se pot vizita în cadrul unui sejur însorit, iar dacă intenționați să vizitați tot orașul la pas, vă puteți ajuta și de ghidul turistic al destinației, pentru a parcurge toată lista de atracții turistice din capitala Cataloniei.

Top 5 obiective turistice din Barcelona:

  • Biserica Sagrada Familia
  • Castelul Montjuic
  • La Pedrera (Casa Milo)
  • Stadionul Camp Nou
  • Parcul Guell

În orașul din nord estul Spaniei se vorbește catalana, o limbă inedită, dar care se seamănă foarte bine cu franceza. Pe oriunde veți merge în Barcelona, veți putea simți și admira istoria acestui oraș. Cele mai vechi locuri din oraș se află lângă mare, inclusiv Barri Gotic (Cartierul Gotic). Alte obiective turistice și atracții importante din Barcelona pe care vi le recomandăm sunt: Casa Batllo, La Rambla, Muzeul Național de Artă Catalană, Piața Catalunya, Piața Spaniei, Portul Vell, Catedrala Santa Eulalia, muntele Tibidado, clădirea Torre Agbar sau Palatul Muzicii Catalane. Un city break în Barcelona poate fi ocazia perfectă pentru a vă plimba cu autobuzul turistic, care vă poate duce rapid în cele mai importante zone turistice din oraș. De asemenea, trebuie să vă petreceți măcar câteva ore la plajă, relaxându-vă sub soare și în apa mării.

Evenimente din orașul spaniol

În Barcelona este imposibil ca turiștii să se plictisească: cele mai bune concerte, expoziții și evenimente legate de artă, cultură și petrecere a timpului liber vă așteaptă în fiecare săptămână și este greu să le ratați într-un oraș aflat constant în mișcare. De la Circuitul Catalunya GT Open, la care participă echipe ale sportului cu motor din toată Europa, până la concerte de muzică clasică, festivaluri de film sau expoziții de ambarcațiuni - toate aceste activități vă pot oferi un program de week-end atractiv.

Restaurante tradiționale

Străzile și restaurantele orașului sunt o extensie a vieții locuitorilor săi, fiecare dintre ele având propria poveste de spus. Restaurantele din Barcelona pot fi împărțite în două categorii: cele moderne și cele tradiționale. În funcție de gusturile fiecăruia și de dispoziția de a încerca lucruri noi, vă recomandăm câteva nume: Cal Pep, Café de l’Academia, Casa Leopoldo, Alkimia, Salero sau Restaurante Carmesi. Orașul lui Gaudi oferă o gamă largă de delicii gastronomice potrivite pentru toate gusturile și buzunarele. Mulți oameni ies special în oraș doar pentru a mânca la unele dintre restaurantele de renume mondial. Interesant este că această zonă turistică nu a avut restaurante de top până în secolul al 18-lea, când influența bucătăriei franceze a ajuns în bucătăriile din Catalonia, lucru care a condus și la o dezvoltare economică importantă. Case tradiționale și restaurante, cum ar fi Maison Dorée, El Gran Restaurante de France și El Suizo situate odată în centrul capitalei catalane, au pus bazele succesului ulterior ce a condus la recunoașterea internațională a preparatelor din bucătăria catalană. O modalitate recomandată pentru a călători înapoi în timp este oricând posibilă într-un city break în Barcelona atunci când stați la masa unor restaurante care au asistat la trecerea anilor - simboluri care au supraviețuit unei epoci în care intelectualii, burghezia și artiștii au împărtășit aceleași mese și meniuri în localuri ca Los Caracoles, La Bodegueta, Can Pineda, El Señor Parellada.

Shopping în Barcelona

Nu puteți încheia un sejur pe Coasta Mediteranei fără a merge un pic și pe la cumpărături, pentru câteva suveniruri și amintiri din acest frumos oraș. Zonele în care puteți găsi foarte multe magazine inedite sunt Placa Catalunya și Cartierul Gotic. Cele mai multe cumpărături le puteți face în El Corte Ingles, faimosul mall spaniol. De asemenea, puteți merge în Passeig de Gracia, Rambla de Catalunya și cartierul care o înconjoară. Orașul este format din artere comerciale, turiștii având la dispoziție Shopping Line, o zonă care include produse de cea mai bună calitate și branduri din întreaga lume - o colecție surprinzătoare de magazine noi, oferind cele mai recente tendințe din modă, la prețuri accesibile inclusiv pentru tineri. Muzee, arhitectură, design, artă și cultură, tot ce ai nevoie pentru a experimenta stilul de viață spaniol se poate întâlni în acest punct central al orașului, chiar și piețe precum Boqueria, Santa Caterina sau La Concepció.

Alte activități din capitala Cataloniei

O călătorie în Barcelona poate include activități deosebite, fie că vă petreceți o zi sau 4, în cadrul unui city break în capitala Cataloniei. Sunt organizate curse regulate cu autobuzul supraetajat, care vă pot prezenta un tur complet al orașului, sau vă puteți plimba prin parcurile orașului. Orașul mediteranean deține o mare varietate de parcuri publice și grădini cu zone împădurite și locuri umbroase, spații verzi, unde puteți face plajă, cu fântâni, lacuri, sculpturi și zone de joacă pentru copii. Două mari zone verzi asigură aerul proaspăt: Parc de Collserola, un obiectiv turistic natural cu o suprafață de aproximativ 8.000 de hectare și Parc de Montjuïc, ambele repartizate pe un deal care ascunde o adevărată comoară - Parc del Laberint, Parc de Cervantes și celebrul Parc de la Ciutadella care păstrează forma de gradină publică clasică. Plante mediteraneene și copaci abundă Parcul l'Oreneta, La Guineueta și Turó de la Peira, iar în apropiere, în districtul Gràcia, veți întâlni Parcul Güell unde este vizibilă puternic amprenta lui Gaudi - cel mai cunoscut arhitect catalan. Pentru iubitorii parcurilor moderne, Barcelona este o sursă nesfârșită de posibilități, care au dus la apariția unor noi spații verzi deosebite, reușind să integreze natura cu urbanismul, prin exemple precum Parcul Diagonal Mar, Parcul Central de Nou Barris și cele care au fost create pe foste platforme industriale și de cale ferată, cum ar fi Parcul l'Estació del Nord și Parcul Clot.


Versiunea Desktop Versiunea Mobil

Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.