Phuket, Thailanda

Top 10 insule exotice în care să ajungi cel puțin o dată în viață

Ce poate fi mai frumos decât să te pregătești pentru o vacanță? Poate doar să planifici una într-o insulă exotică de unde nu îți vei mai dori să pleci vreodată. Sau, cel puțin, să pleci doar ca să ajungi în următoarea destinație de vis. Dragii noștri, astăzi vă prezentăm un top aleatoriu al celor mai interesante și frumoase insule exotice în care cu toții ne promitem să ajungem cel puțin o dată în viață. Și voi, nu-i așa? :)

Iată care sunt insulele pe care le visează până și Puc, seara, înainte de culcare:

  1. Bali, Indonezia

Un paradis tropical. O insulă magică. Temple și sculpturi mistice. Nisip, mare și peisaje de o frumusețe greu de descris. Cam așa am putea caracteriza Bali în câteva cuvinte. Cu toate că ele nu sunt suficiente pentru a cuprinde adevăratul farmec al acestei insule, unde timpul pare să se oprească în loc, iar singura lege este cea a fericirii. Pentru dealuri și munți, coaste abrupte și spectaculoase, plaje desprinse din povești, vă sfătuim să alegeți faimoasa Insulă a Zeilor și vă garantăm că vă veți întoarce cu cele mai frumoase amintiri și cu fotografii numai bune de înrămat.

Insula exotica Bali, Indonezia, Insule exotice

  1. Bora Bora, Polinezia Franceză

Știați că numele Bora Bora înseamnă, prin traducere, „primul născut”? Ei bine, odată ajunși aici, vă asigurăm că vă veți simți ca și cum ați fi renăscut și ați descoperit raiul pe pământ. Și nu veți fi departe de adevăr. Bora Bora are doi munți în mijlocul insulei și o lagună superbă, un loc perfect pentru relaxare și pentru a scăpa de tot ce înseamnă stres și griji. În plus, veți avea ocazia să vă cazați în faimoasele bungalouri, căsuțe construite pe apă, specifice acestor insule, unde podelele sunt adeseori transparente, astfel încât să puteți admira viața marină și minunile sale.

Insula exotica Bora Bora

  1. Maldive

Insulele Maldive sunt, prin definiție, niște locuri cu plaje exotice unde vă puteți pierde ușor printre peisaje deosebite, cu nisip fin și soare prietenos, cu localnici primitori, cu palmieri frumoși și mari, ce să mai lungim: cu toate ingredientele necesare pentru o evadare adevărată din viața stresantă pe care o ducem zi de zi. Iar dacă noi nu v-am convins că este cazul să mergeți în Maldive, Asia, atunci o să lăsăm folografiile să vorbească:

Insula Maldive

  1. Bermuda

Insulele Bermude, cunoscute și ca Bermuda, sunt un teritoriu britanic aflat în Oceanul Atlantic. Ape de un albastru pur, plaje cu nisip mai mult decât fin, posibilitatea de a face atât scufundări, cât și snorkeling, plus mâncare delicioasă, pe bază de fructe de mare și pește cât cuprinde. Cam așa se traduce această bucățică de rai, una dintre cele mai frumoase insule exotice în care vă dorim să ajungeți cât mai curând.

Plaja pe insula Bermuda

  1. Maui, Hawaii

Dacă am spus Hawaii, am spus aproape tot. Dar, să detaliem puțin: Maui este o insulă vulcanică, unde vă puteți relaxa și bronza pe plajă sau vă puteți aventura încercând câteva sporturi pe apă, dar vă puteți plimba și prin pădurea de pe insulă, puteți admira balenele cu cocoașă în ‘Au’ au Channel sau puteți încerca windsurfing. Cu alte cuvinte, fie că vreți puțină aventură, fie că vă doriți doar să stați la soare și să vă plimbați, Maui este una dintre cele mai frumoase insule exotice unde puteți face toate aceste lucruri.

Maui, Hawaii

  1. Mauritius

Lux, relaxare, locuri istorice și distracție în același loc? Da, se poate, dacă vă decideți să petreceți o vacanță exotică în Insula Mauritius. Un loc cu adevărat prestigios, dar nu pretențios, această insulă exotică vă poate oferi tot ce aveți nevoie pentru a uita de grijile de acasă. Așadar, faceți-vă bagajele acum pentru a ajunge într-un loc unde puteți practica sporturi nautice, puteți pescui la mare adâncime, puteți face surf sau windsurf, vă puteți plimba cu submarinul, barca sau cu yacht-ul și, bineînțeles, puteți sta relaxați la soare, înconjurați doar de câteva cocktail-uri reci, natura în toată frumusețea ei și compania celor dragi.

Insula exotica Mauritius

  1. Phuket, Thailanda

Phuket este cea mai mare dar și cea mai cunoscută insulă exotică din Thailanda. Ce puteți face aici, în afară de a păși pe unele dintre cele mai interesante plaje? Vă puteți bucura de peisajele naturii, vă puteți scălda în apele cristaline și calde, vă puteți distra în barurile și cluburile de pe insulă, vă puteți plimba fără o țintă anume sau puteți să vă aventurați și să încercați scufundările, snorkeling-ul, jet ski ori plimbările frumoase cu yacht-ul.

Insula Phuket, Thailanda

  1. Seychelles

Aflată în Oceanul Indian, această țară insulară vă oferă șansa de a ajunge într-un loc cu adevărat desprins din povești. Natura în stare pură, cele peste 1000 de specii de pești pe care le puteți admira făcând scufundări sau plajele de pe cele mai „sălbatice” insule exotice care alcătuiesc Seychelles vor transforma vacanța de aici într-o amintire vie pentru totdeauna.

Seychelles, Insule exotice

  1. Tahiti, Polinezia Franceză

Tahiti este cea mai cunoscută și populată insulă din Polinezia Franceză. De asemenea, este centrul cultural, economic și politic al acestei regiuni. Insula Tahiti este o insulă vulcanică, astfel că ecosistemul și peisajele din această insulă exotică sunt de neuitat. Aici puteți sta la soare pe o plajă cu nisip negru, puteți explora regiunile montane ale insulei sau vă puteți amesteca printre localnici pentru a prinde o parte din stilul lor relaxat si fericit de viață. Dacă veți vizita Tahiti în luna iulie, veți putea prinde și Festivalul Heiva, o sărbătoare specifică acestei culturi unde veți asculta muzică și veți dansa, veți gusta mâncărurile tradiționale delicioase și veți urmări întrecerile cu bărci canoe.

Insula Tahiti, Insule exotice

  1. Barbados, Caraibe

Barbados este una dintre cele mai cunoscute insule exotice din Caraibe. Dacă ajungeți aici, veți avea parte de o adevărată experiență de neuitat. Plaje cu nisip alb și roz, sporturi de apă, mare albastră, atmosferă calmă și prietenoasă. Ce vă mai puteți dori? Poate doar să îi aveți alături pe cei dragi. Insula Barbados și Marea Caraibelor vă primesc într-un loc cum numai în pozele din reviste ați mai văzut.

Barbados, Caraibe, Insule exotice

Așadar, dragilor, iată cum ni s-a mărit lista cu locuri incredibile și insule exotice pe care să le vizităm măcar o dată în viață. Noi deja căutăm oferte pentru bilete de avion spre aceste destinații superbe. Cine mai vine cu noi și cu Puc? :)

Comments