Sibiu: evenimente importante în această toamnă

Sibiu este unul dintre cele mai vizitate și apreciate orașe din România. Și pe bună dreptate: deși este un oraș mic, o mulțime de evenimente culturale au loc aici pe parcursul anului, arhitectura clădirilor este deosebită, obiectivele turistice sunt foarte interesante, are o istorie extrem de bogată, întreaga atmosferă este plăcută, ca de relaxare, iar peisajele naturale din stațiunile și localitățile din apropierea Sibiului aduc zonei un plus de prospețime.

Câteva obiective turistice importante din Sibiu

Turnul Sfatului

Turnul Sfatului, Sibiu

Palatul Brukenthal

Palatul Brukenthal

Catedrala Evanghelică Luterană

Catedrala Luterană Evanghelică, Sibiu

Muzeul Astra

Muzeul Astra, Sibiu

Podul Minciunilor

Podul Minciunilor, Sibiu

Catedrala ortodoxă Sfânta Treime

Catedrala ortodoxă, Sibiu, Romania

Evenimente pe care să le ai în vedere toamna asta în Sibiu

Astra Film Festival

Este primul festival internațional de film din România, o sărbătoare a filmului documentar contemporan. Festivalul adună cele mai bune și noi producții internaționale, premierele documentare românești, dar și cele din spațiul Est-European. Ediția din 2016 va avea loc între 17 și 23 octombrie, fiind principala platformă de expunere și un catalizator al celor mai noi producții de film documentar din România.

Festivalul Internațional de Muzică Clasică „Clara Haskil”

Acesta este un festival care va avea loc între 24 și 31 octombrie, în sala Thalia a Filarmonicii din Sibiu. Festivalul Internațional de Muzică Clasică se află la a treia ediție, proiectul fiind început pentru a onora memoria pianistei Clara Haskil, de origine română. Festivalul se organizează datorită pianistei Alina Azaro, a cărei inițiativă și-a propus să aducă în amintirea publicului geniul și iubirea pentru muzică a Clarei Haskil.

Sibiu Hermannstadt

Sibiu merită vizitat oricând, indiferent de perioadă sau de evenimentele care au loc în oraș. Este unul dintre cele mai fermecătorare orașe micuțe din România, care te va cuceri în orice circumstanțe. Vizitează-l, bucură-te de obiectivele sale turistice și de atmosfera specifică orașului, gustă preparatele tradiționale, apoi descoperă și împrejurimile! Nu vei regreta.

 

 

flygo

logo png fly-go

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *