Rămâi în București de Sf. Maria? Ce bine! Ai o zi întreagă să fii turist în propriul oraș

Dacă ai liber doar mâine și (încă) niciun plan pentru a profita din plin de o zi de vacanță în mijlocul săptămânii, în București, îți dăm noi câteva idei! S-ar putea să iubești Bucureștiul ceva mai mult după ce-l vei descoperi ca un turist, nu-i așa?

 

Liber la pedalat

Nu contează dacă ești ciclist pasionat sau te mai încumeți, din când în când, să ieși cu bicla prin oraș. Știi oricum cât de aglomerată este Capitala. Dar, mai mult ca sigur, mâine vei avea noroc de o zi fără trafic.Așa că, ia-ți bicicleta și fă acel tur al orașului pe care l-ai tot amânat! Mai ales dacă ești începător, îți recomandăm să ajungi și pe Calea Victoriei, care are o pistă special amenajată pentru bicicliști. Dacă ești mai experimentat, ieși doar puțin din oraș și pedalează până la Palatul Mogoșoaia, unde te poți relaxa și răcori la un picnic în pădurea care îl înconjoară.

ef3905a1-9a97-4970-998d-977a8773d687

Hai în Delta din oraș!

Dacă ești pasionat de ieșiri în natură și îți dorești o experiență cât mai sălbatică, însă, fără să pleci din oraș, pornește într-o plimbare, pe care nu o vei uita, prin Delta Văcărești! În Parcul Natural Văcărești, situat în sectorul 4 al Capitalei, pe cele 180 de hectare de sălbăticie, ai șansa să vezi, printre stufăriș și alte plante iubitoare de apă, zeci de specii de păsări și animale, unele fiind chiar foarte rare.

 

A spus cineva fluturi?

La Muzeul Antipa, este în desfășurare o expoziție ce te va încânta prin colorit și diversitate: sute de fluturi exotici vii zboară din floare-n-floare în sera din grădina Muzeului. Dacă ai noroc și răbdare, poți asista la etapa finală a metamorfozei minunatelor insecte. E un loc ideal și pentru copii.

 

Biblioteca altfel 

Vrei doar să te relaxezi? De pe la ora 11:00, după ce ai băut deja o cafea to-go, pe străduțele mult mai liniștite din Centrul Vechi, continuă-ți plimbarea până în Parcul Izvor! Poposește acolo câteva ore la Copacul cu Cărți, o bibliotecă altfel, amenajată în natură, unde poți să redescoperi plăcerea cititului.

 

Rezervă-ți o vacanță fără grji!

Chiar și cu aceste activități ești tot cu gândul la vacanță? Ia-ți laptopul la grădina ta preferată de vară și caută pe Fly-go.ro cele mai bune oferte și alege-ți, din timp, city break-ul din această toamnă! Îți recomandăm orasul Atena!

 

9eadf7bc-de8d-496b-bf37-6ee82509c998

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *