Londra, vacanță supercalifragilistică

Londra este un oraș în care nu ai timp să te plictisești. Varietatea obiectivelor turistice, frumusețea parcurilor și a tuturor spațiilor verzi, muzeele foarte interesante și toate activitățile pe care le poți încerca în Londra te vor determina să treci acest oraș pe lista cu destinații preferate de vacanță într-o clipă.

O plimbare pe celebrele poduri frumoase ale Londrei, o masă sau pur și simplu ceva de băut într-un celebru pub londonez, un telefon dat dintr-o cabină roșie sau chiar o plimbare cu un autobuz roșu sunt doar câteva dintre experiențele interesante pe care trebuie să le încerci în Londra.

Află care sunt cele mai importante obiective turistice din Londra, capitala Angliei și cel mai mare oraș al Regatului Unit!

Obiective turistice Londra

Westminster Abbey

Faimoasa catedrală este locul în care s-au oficiat foarte multe căsătorii regale și de asemenea în care au avut loc multe încoronări. Ultima căsătorie a fost a prințului William cu ducesa Kate Middleton. Deși intrarea la Westminster Abbey nu este tocmai ieftină, merită pe deplin.

Westminster Abbey, Londra

Big Ben

Acest imens ceas este simbolul de necontestat al Londrei și nu trebuie să îl ratezi. Vedetă a celor mai multe fotografii reușite cu capitala Marii Britanii, Big Ben-ul va fi, cu siguranță, una și în cazul albumului tău dedicat Londrei.

Big Ben, Londra

Catedrala Sfântul Paul

Este o altă clădire simbol pentru Londra, precum și unul dintre cele mai importante lăcașuri de cult. O catedrală impresionantă, atât prin mărime, cât și prin arhitectură și ceea ce reprezintă.

Catedrala Sf Paul, Londra

Tower of London

Tower of London este o construcție cu o istorie nu prea fericită, având în vedere numărul persoanelor care și-au pierdut viața aici sau au fost întemnițate.

Tower of London

London Eye

Celebra roată este un excelent punct de observație și îți va oferi o priveliște de neuitat cu întreaga Londra. Te sfătuim să nu ratezi experiența unei ture în London Eye.

London Eye

Palatul Buckingham

Reședința oficială a reginei și locul în care vei putea admira unul dintre cele mai interesante spectacole, reprezentat de ceremonia de schimbare a gărzilor palatului. Iată două motive pentru care să vizitezi neapărat acest obiectiv turistic atât de important.

Garda regala, Londra

Muzee celebre din Londra

British Museum, The National Gallery, National History Museum, Madame Tussaud’s și Tate Gallery sunt doar câteva dintre faimoasele muzee ale Londrei pe care le poți vizita în timpul vacanței tale.

Museum of Natural History, Londra

Parcurile Londrei

Hyde Park, St James Park, Greenwhich Park, Richmond Park, Hampstead Park, oricare parc din Londra, de fapt, merită văzut. O pauză pentru relaxare și odihnă adevărată, admirând spațiile verzi și frumoase ale orașului.

Hyde Park, Londra

Podurile Londrei

Tower Bridge, London Bridge, Millenium Bridge și Westminster Bridge sunt alte simboluri de necontestat ale capitalei Angliei.

Tower Bridge, Londra

Covent Market

Dacă vrei o experiență autentică, încearcă piețele Londrei. Covent Market este una dintre cele mai interesante, cu tot felul de produse delicioase. Borough Market este o altă piață, cu prețuri chiar mai accesibile.

Covent Market, Londra

 

Din seria experiențelor de neuitat în acest oraș, îți mai recomandăm să te plimbi seara pe străzile pline de turiști și localnici, cu dorință de distracție, să te plimbi cu un faimos autobuz londonez supraetajat, să mergi cu bicicleta prin parcuri și să nu uiți să te simți bine. Caută cele mai bune oferte pentru un city break deosebit în Londra chiar aici.

 

 

flygo

logo png fly-go

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *