Ziua Indragostitilor

Destinații perfecte pentru Ziua Îndrăgostiților

Love is in the air, spunea un frumos cântec de dragoste, mai ales că se apropie Ziua Îndrăgostiților, sărbătorită peste tot în lume pe 14 februarie. În plus, pentru romanticii incurabili cărora le place să iubească românește sau să se bucure de o perioadă extinsă dedicată iubirii, avem și Dragobetele, sărbătorite pe 24 februarie. Indiferent care este sărbătoarea pe care vrei să o ții, Puc, un alt romantic incurabil, ți-a pregătit o serie de recomandări pentru destinații deosebite din Europa în care te poți bucura de momente de neuitat alături de jumătatea ta.

Haide să vedem care sunt acele frumoase destinații pentru Ziua Îndrăgostiților:

  1. Ziua Îndrăgostiților în Praga, Cehia

Praga este una dintre cele mai frumoase capitale europene, un oraș pe care trebuie neapărat să îl vizitezi măcar o dată în viață, dar și un loc romantic prin excelență. Imaginează-ți că te plimbi împreună cu cel drag pe Podul Carol, admirați statuile, ascultați cântăreții stradali, luați masa la un restaurant de pe malul Vltavei, vă plimbați cu vaporul sau chiar cu balonul, pentru a vedea Praga de la înălțime, apoi mergeți prin centrul vechi, fotografiați tot ce vă iese în cale și încheiați cu o plimbare prin Castelul din Praga, minunatul complex cu grădini incredibile și clădiri istorice. Bineînțeles, Praga are mult mai multe de oferit, iar totul depinde de voi și de câte lucruri noi vreți să descoperiți!

Praga, Ziua Îndrăgostiților

  1. Ziua Îndrăgostiților în Paris, Franța

Paris este recunoscut ca fiind capitala iubirii, așa că nici nu mai este nevoie să îți explicăm de ce această destinație este perfectă pentru Valentine’s Day. O vizită la Turnul Eiffel, o plimbare pe Champs Élysées, o cină romantică la un restaurant cu produse tradiționale franțuzești și neapărat un vin delicios, vizite la muzee de artă și o mulțime de alte lucruri pe care le puteți face împreună în acest oraș fermecător, toate acestea vă vor ajuta să aveți parte de momente deosebite, în orice colț al orașului ați merge.

Paris, Ziua Îndrăgostiților

  1. Valentine’s Day în Veneția, Italia

Veneția este o altă destinație specială, unde nu aveți nevoie de mare lucru pentru a vă bucura de romantism. O plimbare cu gondola, muzică frumoasă în surdină, cina sau prânzul la un restaurant din Piazza San Marco, un spectacol la operă, puțin shopping, explorarea centrului vechi și multe, multe fotografii pentru a păstra cele mai frumoase amintiri. Veneția are toate ingredientele necesare să vă cucerească din prima și să vă ajute să vă exprimați iubirea unul față de celălalt în moduri inedite.

Veneția, Ziua Îndrăgostiților

  1. Ziua Îndrăgostiților în Viena, Austria

Viena este orașul muzicii și al valsului, așa că iată două elemente care să vă facă instant să vibrați de emoție! Un oraș elegant, plin de cafenele chic, restaurante cu preparate delicioase și clădiri cu o arhitectură deosebită, Viena poate fi și orașul iubirii voastre. Vizitați Palatul Schonbrunn, Palatul Belvedere, Catedrala Sfântul Ștefan, plimbați-vă pe malul Dunării și dacă vă plac senzațiile tari, nu ezitați să mergeți în Parcul de Distracții Prater. Vă garantăm o experiență unică! Neapărat trebuie să vă îndulciți împreună cu un cappuccino și o prăjitură delicioasă la o cafenea romantică. Și, bineînțeles, să imortalizați toate momentele speciale în fotografii frumoase cu voi doi sau locurile în care ați fost!

Viena, Ziua Îndrăgostiților

  1. Valentine’s Day în Dubrovnik, Croația

Chiar dacă este mijlocul lunii februarie, soarele mediteranean nu va întârzia să apară, așa că îți recomandăm cu cel mai mare drag să îți iei partenerul de viață și să vă bucurați împreună de farmecul acestui oraș istoric. Dubrovnik este un oraș înconjurat de ziduri istorice, are o mulțime de buticuri și magazine chic cu tot felul de bijuterii și accesorii, cafenele pline de romatism și un centru care te face să te plimbi ore în șir, descoperindu-i fiecare colțișor, fără să simți un strop de oboseală. Atmosfera orașului este una romantică pe tot parcursul anului, dar cu atât mai mult într-o perioadă atât de frumoasă ca aceasta, dedicată în totalitate iubirii.

Dubrovnik, Ziua Îndrăgostiților

  1. Ziua Îndrăgostiților în Bruges, Belgia

Ce poate fi mai frumos decât să te plimbi alături de persoana pe care o iubești pe străduțele pietruite ale unui mic și frumos oraș ca Bruges? Poate doar să dureze la nesfârșit o astfel de plimbare, căci vei avea ce să descoperi în această deosebită destinație, o adevărată bijuterie a Belgiei. În plus, adaugă o atmosferă romantică prin definiție, ciocolată belgiană care îți încântă simțurile, restaurante pline de farmec și oameni frumoși, căsuțe deosebite și iubirea celui de lângă tine. Da, și noi credem că vei avea parte de o sărbătoare cu adevărat unică.

Bruges, Ziua Îndrăgostiților

  1. Valentine’s Day în Roma, Italia

Roma este o altă capitală europeană care te va cuceri cu toate monumentele sale, istoria interesantă, mâncarea delicioasă, atmosfera deosebită și clima prietenoasă. Este un loc excelent în care să te plimbi cu cel drag, să descoperiți împreună cele mai frumoase străduțe ascunse ale Romei, restaurantele chic, cafenelele drăguțe, plus importantele atracții turistice pe care nu trebuie să le evitați. Nu vă puteți plictisi nicio clipă în acest frumos oraș și vă veți întoarce cu amintiri de suflet.

Roma, Ziua Îndrăgostiților

  1. Ziua Îndrăgostiților în Londra, Marea Britanie

Pentru un strop de modernism, combinat cu eleganță și istorie, romantism și distracție, recomandăm Londra. O plimbare pe un pod londonez, o cină la un restaurant cu vedere panoramică asupra orașului, o seară de dans cu muzică live într-un pub original, un tur al monumentelor culturale și hoinăreală fără țintă pe străzile Londrei sunt ingredientele ideale pentru o sărbătoare pe care tu și jumătatea ta nu o veți uita prea curând. Nu rata frumoasele parcuri ale Londrei și nu te speria dacă va ploua tot timpul, face parte din farmecul orașului pe care îl vei gusta și tu!

Londra, Ziua Îndrăgostiților

  1. Valentine’s Day în Santorini, Grecia

Santorini este o destinație ideală pentru luna de miere sau pentru o scurtă escapadă romantică, așa că pentru o ocazie precum Ziua Îndrăgostiților va fi mai mult decât perfectă! Frumoasa insulă te va bucura cu fermecătoarele căsuțe albe cu acoperiș albastru, restaurantele și cafenele cu preparate tradiționale, plimbări romantice pe plajă, magazine cu tot felul de produse interesante și suveniruri drăguțe, plus localuri în care să dansați până nu vă mai simțiți picioarele. Profitați din plin de iubirea voastră răspândită în razele soarelui din Grecia!

Santorini, Ziua Îndrăgostiților

  1. Ziua Îndrăgostiților în Lisabona, Portugalia

Ei bine, Lisabona este o altă capitală europeană plină de farmec și romatism. Orice clipă petrecută aici va fi una de neuitat, mai ales împărtășită cu cineva drag. Intrați într-un local tradițional din Bairro Alto să ascultați muzică fado, plimbați-vă cu tramvaiul 28, descoperiți toate monumentele istorice ale Lisabonei și, bineînțeles, bucurați-vă de o plimbare pe plajă. Nu uitați să gustați din preparatele tradiționale și vinul dulce de Portugalia, pentru a avea parte de o experiență cu adevărat deosebită.

Lisabona, Ziua Îndrăgostiților

Iată câte destinații frumoase poți alege pentru a petrece alături de cel drag, cu ocazia acestei perioade în care iubirea este sărbătorită la tot pasul. Indiferent ce destinație preferați, nu uitați să vă bucurați unul de celălalt, pentru că Ziua Îndrăgostiților este despre voi. Echipa Fly Go și Puc vă urează să vă iubiți mult, în fiecare zi din an!

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *