Revelion 2015

Destinații perfecte pentru petrecerea de Revelion 2015

Sfârșitul anului se apropie cu pazi repezi și toată lumea caută cea mai bună opțiune pentru a petrece de Revelion, astfel încât 2015 să treacă cu fast și 2016 să vină cu bucurie. Dacă nu ți-ai făcut încă planuri pentru petrecerea dintre ani, Puc a alcătuit o listă cu cele mai interesante destinații în care poți merge de Revelion și te poți bucura alături de cineva drag de tot ceea ce Anul Nou promite să aducă!

Fie că este vorba de Europa sau chiar mai departe, îți oferim câteva opțiuni pentru orice fel de petrecere preferi în noaptea dintre ani:

Londra, Anglia

Oriunde te va prinde miezul nopții în Londra, va fi un loc special, pentru că acest oraș este unul care știe să petreacă și te vei convinge de acest lucru când vei ajunge acolo. De Revelion, cerul va fi acoperit de artificii colorate și lumini cât să impresioneze orice turist sau locuitor al Londrei, așa că nu vei regreta deloc dacă vei petrece aici noaptea dintre ani. Spectacolul oferit de acest oraș va fi unul cu adevărat de neuitat, iar pe 1 ianuarie, va continua distracția cu Parada de Anul Nou, cea de-a 30-a ediție, unde vor fi 8500 de interpreți care vor reprezenta 20 de țări, iar printre artiști vor fi diverse personaje, precum clovni, majorete, acrobați și mulți alții.

Revelion Londra

Berlin, Germania

Dacă de Revelion vrei distracție în adevăratul sens al cuvântului, Berlin este locul perfect. Peste un milion de vizitatori se vor aduna la Poarta Brandenburg pentru a întâmpina Anul Nou cu bucurie. Vor fi de toate pentru toți: peste doi kilometri de scene și platforme unde vor avea loc diverse spectacole, corturi speciale de petrecere, spectacole cu lumini și bineînțeles mâncare și băuturi pe măsură. Artificiile vor începe fix la miezul nopții, exact în momentul în care petrecăreții vor ciocni paharele și își vor exprima cele mai bune dorințe pentru anul 2016.

Revelion Berlin

Bruxelles, Belgia

Capitala Uniunii Europene nu putea rămâne mai prejos, nu-i așa? Mai mult de 60 de DJ-i cunoscuți se vor asigura că turiștii și locuitorii orașului se vor bucura de muzică bună și distracție în cadrul celor 15 petreceri de Anul Nou care vor avea loc aici. Indiferent dacă ai mai vizitat până acum Bruxelles sau nu, noaptea de Revelion de aici va fi una memorabilă, te asigurăm. Pe lângă petreceri, te poți bucura și de activități culturale în acest oraș, dar și de multă distracție în cadrul localurilor și barurilor din Bruxelles, unde te poți delecta cu faimoasele beri belgiene.

bruxelles revelion

Praga, Cehia

Nici nu mai are rost să spunem de ce Praga, unul dintre cele mai frumoase orașe europene, ar fi un loc ideal pentru petrecerea de Revelion, nu-i așa? Imaginează-ți cum te plimbi pe frumoasele străduțe din centrul vechi, te oprești la un restaurant sau un bar să servești ceva împreună cu toți ceilalți turiști de prin toată lumea, te delectezi cu o bere pragheză, iar la miezul nopții ieși pe stradă sau mergi pe celebrul Pod Carol pentru a admira spectacolul de artificii care vor fi lansate din zona grădinilor Letná și vor putea fi văzute din cele mai importante puncte ale orașului. Sună tentant, nu ți se pare? :)

praga revelion

Amsterdam, Olanda

Amsterdam este unul dintre cele mai cunoscute orașe pentru distracție, deci nu putea să lipsească de pe listă. Artificiile pot începe chiar și cu două zile înainte de Revelion, așadar să nu fii surprins dacă le vezi de pe 29, 30 decembrie. Petrecerile vor avea loc pe străzi, dar și în barurile orașului sau în piețele faimoase, precum Rembrandtplein, Nieumarkt, Museumplein sau Piața Dam. Poți admira spectacolul arificiilor de pe unul din podurile orașului, iar pe drum, te poți delecta cu una dintre delicatesele locale, oliebollen – un fel de gogoașă cu mere și stafide.

amsterdam revelion

Viena, Austria

În cazul în care îți dorești o petrecere elegantă în noaptea de Anul Nou, Viena este locul perfect pentru tine. La Palatul Hofburg are loc Marele Bal din noaptea de Ajun, dar dacă acest eveniment ți se pare un pic prea pretențios, există și alte opțiuni prin care poți petrece în Viena: faimoasele piețe de Crăciun se tranformă, de obicei, în târguri pentru Anul Nou, iar mii de petrecăreți se adună în centrul orașului încă din timpul zilei, continuând petrecerea mult după miezul nopții și dupa spectacolul cu focurile de artificii. Pe 1 ianuarie, iubitorii de muzică se strâng în fața Primăriei, pentru a urmări concertul de Anul Nou, oferit de Orchestra Filarmonică din Viena.

viena revelion

Hong Kong, China

Dacă vrei să ai parte de un spectacol cu adevărat de neuitat, unul dintre cele mai frumoase din lume va avea loc în uimitorul Hong Kong. Pe lângă faptul că te vei afla într-un oraș fascinant în sine, spectacolul de Revelion nu va nici el mai prejos, artificiile fiind lansate încă de la ora 23.00, din 15 în 15 minute. Un loc special de unde poți admira spectacolul este un  bar aflat la înălțime, cum este Ozone, la etajul 118 de la hotelul Ritz-Carlton. Acesta a fost barul aflat la cea mai mare înălțime din lume, până s-a deschis At.Mosphere la etajul 165 de la Burj Khalifa din Dubai, în 2010. Cu toate astea, există multe alte baruri sau locuri frumoase unde poți petrece de Revelion, cum ar fi barul Sugar sau Felix, zona Peninsula.

Fireworks Celebration at Hong Kong Victoria Bay view From Kowloon

Rio de Janeiro, Brazilia

Ce poate fi mai frumos decât să întâmpini anul 2016 pe plajă? Alege Rio de Janeiro ca destinație pentru Revelion și vei avea parte de o petrecere memorabilă pe una dintre cele mai cunoscute plaje din lume: Copacabana! Este practic mijlocul verii în Rio de Janeiro, așa că imaginează-ți cum te bucuri de plajă, soare și apă în timpul zilei, te delectezi cu cocktail-urile preferate și te relaxezi cu adevărat, pentru ca apoi să ai energie și să reziști până în zori la petrecerea dintre ani. Îți garantăm că vei avea parte de o experiență de neuitat, iar spectacolul cu lumini și artificii de la miezul nopții va fi de nedescris. În plus, muzica live și dansurile nu vor lipsi, iar genurile muzicale vor fi dintre cele mai variate, de la samba pînă la rock.

rio de janeiro revelion

Koh Pha Ngan, Thailanda

Pentru un Revelion cu adevărat exotic, recomandăm Thailanda cu căldură. Și nu degeaba am zis căldură, pentru că vei avea parte de ea din plin, chiar și în noaptea dintre ani. Cu toate că pe plajele din Thailanda au loc petreceri tot timpul anului, cea mai cunoscută dintre toate este cea de pe insula Koh Pha Ngan din noaptea de Revelion, insula pe care au loc de obicei și acele petreceri full-moon (petreceri pe plajă, cu muzică și dans, de fiecare dată când apare luna plină). Deși oamenii încep să petreacă imediat cum se întunecă, noi te sfătuim să te bucuri întâi de o cină cu pește proaspăt și abia apoi să te îndrepți spre plajă pentru distracție.

thailanda revelion

New York, Statele Unite ale Americii

Revelionul într-unul dintre cele mai cunoscute și căutate orașe ale lumii? Da, vă rugăm. New York-ul este o adevărată experiență în sine, iar dacă alegi să îți petreci sărbătorile de iarnă aici sau Revelionul, vei descoperi un stil de viață și de a petrece care cu siguranță îți vor fi pe plac. The Big Apple, așa cum i se mai spune acestui oraș, este o destinație care fie te cucerește, fie te alungă, așadar dacă faci parte din prima categorie de oameni, te vei îndrăgosti iremediabil de această destinație. Localurile în care poți petrece în noaptea dintre ani în New York sunt nenumărate, iar dacă nu vrei să stai nicăieri, poți ieși pur și simplu pe străzile orașului sau în faimoasa Times Square să admiri spectacolele. Bineînțeles, o opțiune foarte bună ar fi să servești într-un bar cei trei M, băuturile reprezentative pentru New York în noaptea dintre ani: Manhattan, Mojito și Martini.

new york revelion

Las Vegas, Statele Unite ale Americii

Nu puteam să nu trecem pe listă „Orașul Păcatelor” Las Vegas, locul unde poți petrece de Revelion alături de alte 300 000 de persoane, pe străzile animate ale orașului. Dans, muzică, formații care vor cânta live, celebrele cazinouri, spectacole la tot pasul, cluburi de tot felul, toate acestea fac parte din peisajul normal pentru noaptea de Revelion în Las Vegas. La miezul nopții, bineînțeles că va fi un spectacol de neuitat cu artificii care vor fi lansate de peste tot, dar mai ales de pe acoperișurile cazinourilor. Iată o altă experiență pe care nu trebuie să o ratezi dacă îți dorești ceva special în noaptea dintre ani.

las vegas revelion

Sydney, Australia

Sydney este o altă destinație în care soarele va fi la putere în această perioadă. Cu cât mai cald, cu atât mai bine, nu-i așa? Portul din Sydney va fi plin de bărci cu petrecăreți care se vor plimba cu acestea, admirând spectacolul artificiilor care se va desfășura fix deasupra lor. Pentru cei care nu doresc să rămână doar pe apă, se pot opri pe Insula Cockatoo, pentru un picnic nocturn în noaptea magică de Revelion. Dacă rezervi în avans, poți chiar să campezi pe această insulă. Dacă nu vrei sa te plimbi deloc cu barca, poți să faci o rezervare la una dintre mesele aflate în aer liber de la restaurantele de lângă Sydney Harbour Bridge, de unde poți admira artificiile în voie.

sydney revelion

Tu te-ai decis unde vei merge? Alege destinația care ți se potrivește și petrece așa cum îți dorești, alături de persoanele și prietenii dragi!

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *