Nisipurile de aur: cum să ai o vacanță de vis aproape de casă

Stațiunea Zlatni Pyasâtsi, în traducere, Nisipurile de aur, este una dintre cele mai cunoscute și apreciate destinații de pe litoralul din Bulgaria. Și pe bună dreptate: locul este modern și amenajat foarte bine, vremea este foarte frumoasă pe timpul verii, plaja este curată, nisipul fin și auriu, atmosfera de vacanță plutește în aer, iar prețurile sunt mai mult decât rezonabile. În plus, pentru a ajunge pe litoralul bulgăresc, poți merge foarte ușor cu mașina, iar tot ce îți mai rămâne de făcut este să găsești un hotel pe placul tău, lucru pe care îl poți face direct de pe site-ul nostru. 

Nisipurile de aur reprezintă o destinație perfectă pentru vară, dar nu numai. Mini vacanțele de 1 Mai sau de Paște pot fi de asemenea petrecute aici. Ce poate fi mai frumos decât să te afli pe malul mării alături de persoana iubită sau familia și prietenii tăi la o astfel de ocazie? 🙂 (mai mult…)

Citește mai mult

Povești de vară cu zei mitologici: Insula Kos

Grecia este una dintre cele mai căutate destinații turistice pentru vacanțele de vară, atât cele cu familia, cât și cu gașca de prieteni sau persoana iubită. Insulele din Grecia sunt frumoase, curate, pline de monumente istorice, dar și plaje primitoare, baruri sau locuri special amenajate pentru relaxare. Cele mai vizitate insule din Grecia sunt Zakynthos, Creta, Santorini, Salonic, Corfu, Halkidiki, Heraklion, Rodos, Thassos și Kos.

 

Astazi vom povesti putin despre Insula Kos și vom încerca să te introducem în atmosfera frumoasă de sărbătoare pe care acest loc pare să o aibă mereu. Lasă-te cucerit de plajele, apa și soarele din Kos și pregătește-te să ai o vacanță de neuitat într-un loc plin de istorie!

(mai mult…)

Citește mai mult