Ai găsit o super ofertă la city-break-ul la care visezi … chiar înainte de salariu? Avem soluția! Vezi cât de simplu și ieftin poate fi să pleci în vacanța de vis!

Haide, toamna aceasta, în super-vacanța la care visezi! E mai simplu și mai ieftin decât crezi, cu noul produs de finanțare digitală de la TBI Credit special pentru achiziția de vacanțe în rate.

Iată cum a început! Ne-am gândit la toate listele de călătorie pe care noi ni le-am făcut și la cât de puține destinații am bifat până acum, deși tare mult ne-am fi dorit să călătorim.

Uneori nu am făcut-o din lipsă de timp – și concediul are un număr limitat de zile –, alteori pur și simplu nu am convins niciun prieten să ne însoțească, să zicem, în miezul iernii, într-o țară nordică, au fost și situații în care am abandonat o anumită destinație din cauză că nu am găsit cele mai bune conexiuni la zboruri și ne-am speriat de escale prea lungi și, poate într-o vară, deși ne-am fi dorit Asia, am ajuns tot în Grecia, pentru că nu puteam rata o mega ofertă All Inclusive în Insula Soarelui. Dar, de cele mai multe ori, am renunțat … din rațiuni de buget. Sau, mai bine zis, din lipsa lui.

De aceea, împreună cu partenerii noștri de la TBI Credit, am lansat, vara aceasta, primul produs de finanțare digitală din România pentru achiziția de vacanțe în rate. Și așa am uitat de lipsa bugetului, care nu mai e acum nicio problemă. Tot procesul de finanțare este mult mai simplu decât ai crede, pentru că noua metodă de plată a vacanțelor poate fi accesată 100% online, direct din site-ul Fly-Go.ro. Da, fără drumuri la bancă sau la sediul agenției de turism! Fără documente autentificate la notar sau adeverințe de la locul de muncă.

Așa că, după ce ți-ai ales vacanța și ai selectat că vrei să faci plata prin creditul online de la TBI Credit, ai nevoie doar de cartea ta de identitate, un dispozitiv cu cameră și microfon, pentru a permite identificarea ta printr-un scurt apel video, și apoi trebuie să aprobi semnarea electronică a documentelor. Tot procesul nu durează mai mult de 10 minute și este disponibil 24/7.

Ca să te convingi cât de simplu este și să ai vizibilitate totală asupra costurilor, aici vezi exact pașii pe care trebuie să îi parcurgi, dar găsești și câteva exemple de calcul.

Și dacă vrei să te inspiri pentru următoarea vacanță, azi îți recomandăm:

0b9f243f-7682-4f6b-bb2a-027c0238e0ed

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *