Pokemon

6 Destinații din lume pentru jucătorii Pokémon Go

Pokémon Go este subiectul care se află pe buzele tuturor în ultima vreme. Deși este o aplicație pentru mobil care a fost lansată de foarte puțin timp, a reușit să cucerească un public impresionant, în care vârsta, ocupația, venitul sau statutul social nu mai contează. Dimpotrivă. Toți sunt acum doar vânători de Pokémoni. Dacă și tu te numeri printre ei, te vei bucura să descoperi câteva destinații uimitoare în lume, în care vei îmbina perfect plăcerea de a călători și cunoaște locuri noi cu cea de a vâna cei mai rari Pokémoni!

New York, Statele Unite ale Americii

Dacă ai nevoie de un motiv în plus pentru a vizita New York, îți spunem că orașul este un adevărat hot spot pentru harta Pokémon. Central Park, spre exemplu, este un loc perfect în care să te plimbi și să adaugi un Pidgey colecției tale. Surprinzător sau nu, MoMA (Muzeul de Artă Modernă) este un alt loc în care poți găsi faimoasele Poké Stops.

Pokemon la Moma

pokemon in New York

Sidney, Australia

Bineînțeles că nu putea lipsi capitala Australiei de pe harta Pokémon Go. De fapt, Opera House este un faimos Pokémon gym, iar toate celelalte atracții turistice din oraș, precum Circular Quay, sunt împânzite de simpaticele creaturi ale jocului.

pokemon la Sydney Opera House Australia

Londra, Regatul Unit

Plănuiai un city break în Londra? Acum, pe lângă obiectivele turistice, precum Westminster Abbey, Tower of London sau Buckingham Palace, poți să vânezi o grămadă de Pokémoni, pe care să îi adaugi la colecția ta! De fapt, Big Ben este un Pokémon gym pe care nu vrei să îl ratezi, iar prin tot orașul vei găsi Poké Stops. Așadar, hai la explorat!

Big Ben, Londra

Roma, Italia

Vrei să prinzi un Pikachu, un Squirtle sau un Oddish? Mergi la Colosseum! Pe lângă lecția importantă de istorie, va fi una dintre cele mai interesante călătorii de care vei avea parte, iar vânătoarea de Pokémoni nu va face decât să adauge și mai multă culoare vacanței tale!

pokemon la Colosseum, Roma

Wiltshire, Anglia

Cu siguranță Stonehenge este unul dintre monumentele celebre pe care ai vrea să le vezi, nu-i așa? Datorită Pokémon Go, acum poți să admiri preistoricul monument, dar și să vânezi mult doritul Pokémon pe nume Eevee. Te-am convins?

Stonehenge, Anglia

Melbourne, Australia

Canguri? Nu, mai bine un Pokémon prețios. Vizitează Melbourne și descoperă cele mai importante locuri ale orașului în timp ce vânezi Clefairy și alți Pokémoni pentru colecția ta!

Melbourne

flygo

flygo

logo png fly-go

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *