Chefchaouen, Maroc

10 dintre cele mai frumoase orașe colorate din lume

Puțină culoare nu strică nimănui, nu-i așa? Orașele lumii sunt pline de surprize, care mai de care cu diverse obiective și atracții turistice cât mai interesante. De data aceasta, ne-am gândit să punem accentul pe culoare. Hai într-o aventură virtuală cu noi, pentru a descoperi 10 dintre cele mai frumoase orașe colorate din lume, în care te vei simți ca într-o adevărată poveste!

Havana, Cuba

Havana, capitala Cubei, este un oraș cunoscut pentru frumoasa arhitectură colorată, în special cea din centrul vechi al său, Old Havana.

Old Havana, Cuba

Stockholm, Suedia

Stockholm este capitala Suediei și locul în care se decernează prestigioasele premii Nobel. Este un oraș frumos și plin de culoare, foarte bine organizat și structurat.

Gamla stan, Stockholm

Insula Burano, Veneția, Italia

Despre Veneția putem vorbi la nesfârșit, dar astăzi îți prezentăm una dintre cele mai frumoase zone colorate ale acesteia: insula Burano. Perfectă pentru o excursie de o zi din Veneția, Burano va fi o explozie de culoare și veselie, de care să te bucuri.

Insula Burano, Veneția, Italia

Puerto Vallarta, Mexic

Case colorate, plajă și mare, muzică și mâncare delicioasă. Nu-i așa că și tu îți dorești să ajungi în Puerto Vallarta?

Puerto Vallarta, Mexic

Wroclaw, Polonia

Wroclaw, cel mai mare oraș din vestul Poloniei, este și unul dintre cele mai frumoase orașe colorate din Europa. Are o istorie impresionantă, iar centrul său vechi este de-a dreptul fermectător.

Wroclaw, Polonia

Nuuk, Groenlanda

Nuuk este capitala și cel mai mare oraș din Groenlanda. Este centrul cultural și economic al țării, iar căsuțele și toate construcțiile din aces oraș te vor face să îl adori pe loc.

Nuuk, Groenlanda

Chefchaouen, Maroc

Cu siguranță unul dintre cele mai frumoase orașe colorate din lume, Chefchaouen te așteaptă cu căsuțe albastre și o atmosferă liniștită și prietenoasă.

Chefchaouen, Maroc

Valparaiso, Chile

Centrul istoric al acestui mic colțișor de rai a fost declarat Patrimoniu Mondial, iar pe lângă frumoasele clădiri colorate, tot acest oraș port este minunat și așteaptă să fie descoperit!

Valparaiso, Chile

Copenhaga, Danemarca

Capitala Danemarcei te va întîmpina într-un tărâm plin de istorie și farmec. O mulțime de muzee, locuri de vizitat, o arhitectură interesantă și chiar o viață de noapte foarte activă.

Copenhaga, Danemarca

Buenos Aires, Argentina

Capitala Argentinei este un oraș de-a dreptul fascinant. Toată cultura Argentinei și atmosfera din acest loc îți vor rămâne în inimă pentru foarte mult timp.

Buenos Aires, Argentina

 

flygo

flygo

logo png fly-go

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *