021 9986
Luni - Vineri 09:00 - 24:00 | Sambata 10:00 - 16:00

Termeni si conditii

Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si aceste conditii contractuale (Termeni si Conditii) inainte de a utiliza pagina de internet www.fly-go.ro (Site proprietate Fly Go Voyager SRL)

Acceptarea Termenilor si Conditiilor. Utilizand acest Site sau comandand servicii prin intermediul call center-ului, va exprimati acordul deplin cu privire la continutul acestor Termeni si Conditii, fara nicio alta rezerva. Daca nu sunteti de acord cu unul din punctele descrise, nu puteti utiliza acest Site in niciun fel.

In anumite cazuri (vezi Pachete de servicii turistice/ City Break cat si Rezervari Hoteluri), va exprimati acordul inclusiv cu privire la aplicarea clauzelor mentionate in Contractul cu Turistul, document obligatoriu in conformitate cu legislatia romana, in materia vanzarii pachetelor de servicii turistice.  

Pentru a folosi Sistemul pentru Rezervari, vor trebui acceptate, implicit, toate conditiile descrise in cele ce urmeaza, indiferent daca Utilizatorul apeleaza la serviciile Companiei prin mijloace electronice sau telefonic. Acceptarea lor reprezinta expresia vointei personale si constituie o obligatie legala intre Utilizator si Fly Go Voyager SRL.

Clientul are dreptul sa copieze ori sa foloseasca, fara obligatii fata de Fly Go Voyager SRL, continutul scris de mai jos.

Date despre Site. Site-ul va este oferit de Fly Go Voyager SRL, companie romaneasca, cu sediul social in Str. Eugen Carada, nr. 5-7, bl. 1, sc. A, ap. 8, sector 3.

Utilizarea Site-ului. Fly Go nu este responsabila pentru aptitudinile Utilizatorului de a accesa ori utiliza Site-ul si nici pentru esecurile generate de carenta acestor aptitudini. Fly Go nu garanteaza ca Site-ul nu poate fi afectat de virusi sau alte actiuni care pot genera defectiuni sau alte pierderi.

Legaturi catre alte Site-uri. Acest Site poate contine legaturi catre alte pagini web externe, operate de alte parti implicate. Fly Go nu are niciun control sau asociere cu aceste pagini web si nu isi asuma nicio responsabilitate in legatura ca acuratetea, integritatea sau calitatea acestor pagini web ale partilor implicate. Continutul acestor pagini web externe nu reflecta produsele, serviciile sau informatiile furnizate de Fly Go. Orice opinii referitoare la continutul acestor pagini web externe vor trebui directionate catre administratorii paginilor in cauza.

Informatiile publicate pe Site. Fly Go ofera, prin intermediul Site-ului, informatii cu titlu general, cu scop consultativ. Va rugam notati ca informatiile publicate pe Site pot fi modificate oricand. Este necesar sa verificati cu Furnizorul de Servicii Turistice, ambasada sau biroul de turism de la destinatie, ca informatiile aparute pe Site sunt de actualitate.

 Fly Go nu asigura nicio garantie cu privire  la aranjamentele documentelor de calatorie (pasapoarte, vize, vaccinuri necesare etc.), si nici faptul ca informatia de pe Site este actualizata. Drept urmare, este responsabilitatea Utilizatorului de a se asigura ca va calatori in conformitate cu masurile aplicabile acestor documente de calatorie.

Fly Go nu garanteaza ca informatia de pe Site (incluzand, dar fara limitare la tarifele, descrierile sau datele) nu poate avea erori sau lipsuri, dar vom depune tot efortul sa corectam erorile (corectabile) de indata ce ne sunt aduse la cunostinta.

Operatorul Sistemului pentru Rezervari din cadrul www.fly-go.ro este societatea Fly Go Voyager SRL, cu sediul in Bucuresti, str. Eugen Carada, nr. 5-7, bl. 1, sc. A, ap. 8, sector 3.

Modificari asupra Site-ului. Fly Go poate modifica design-ul sau continutul Site-ului, inclusiv disponibilitatea Furnizorilor de Servicii Turistice, baza de date, precum si alte caracteristici ale Site-ului.

Obligatiile Utilizatorului. Prin acceptarea prezentilor Termeni si Conditii, Utilizatorul confirma ca are intreaga putere legala si/ sau ca este capabil sa isi asume obligatii legale, avand in vedere ca prin acceptarea acestora Utilizatorului ii revine intreaga responsabilitate financiara referitor la utilizarea Sistemului.

Se angajeaza sa foloseasca Sistemul exclusiv pentru rezervarea sau cumpararea de bilete in conditii legale, evitand orice actiune rau intentionata menita sa ii aduca (Utilizatorului) foloase necuvenite.

Nu va face rezervari folosind identitati fals