cuplu in luna de miere in Maldive

Top 15 Destinații perfecte pentru luna de miere

Luna de miere este o perioadă magică pentru orice cuplu proaspăt căsătorit. Indiferent cât de scurtă sau lungă ar fi această perioadă, ea reprezintă viața frumoasă, plină de iubire și înțelegere, pe care cei doi o vor trăi împreună. Așadar, locul în care cuplul va alege să petreacă această perioadă este destul de important. Tocmai de aceea, am alcătuit o listă cu cele mai frumoase 15 destinații pentru luna de miere, în funcție de ceea ce credeți că vi se potrivește.

Destinații exotice pentru luna de miere

Sri Lanka

Ce poate fi mai exotic decât o insulă aflată în Oceanul Indian, cu păduri tropicale și plaje unde natura face legea? Bucură-te de o lună de miere de neuitat în Sri Lanka, alături de jumătatea ta!

plaja in Sri Lanka

Maldive

Nu poți da niciodată greș cu o destinație precum Maldive. Peisajele incredibile, plajele superbe și Oceanul Indian vor alcătui locul perfect pentru luna ta de miere!

luna de miere în Maldive

Bali, Indonezia

Bali îți va oferi o experiență cu adevărat inedită, atât datorită plajelor prea frumoase pentru a fi adevărate, cât și templelor și locurilor în care te poți bucura de meditație și liniște, alături de cel drag.

luna de miere in Bali

Fiji

Fiji este o țară insulară, din sudul Oceanului Pacific, în care vei petrece cea mai frumoasă lună de miere. Locul arată ca un mic paradis, așadar cu siguranță te vei simți extraordinar.

luna de miere in Fiji

Mauritius

O altă insulă superbă aflată în sud-vestul Oceanului Indian este Mauritius. Experiența va fi una de vis, iar tu vei dori să te întorci aici, mai ales datorită peisajelor și plajelor.

luna de miere in Mauritius

Destinații romantice pentru luna de miere

Paris, Franța

Capitala iubirii nu putea lipsi de pe această listă, nu-i așa? Parisul este un oraș construit parcă special pentru ca îndrăgostiții să se simtă ca în rai. Dacă vrei să găsești o ofertă bună pentru un city break în Paris, o poți căuta aici.

luna de miere in Paris, Franta

Veneția, Italia

Veneția este un oraș romantic prin definiție, iar dacă nu ești sigur de acest lucru, gândește-te doar la o frumoasă plimbare cu gondola pe canalele Veneției, admirând tot ce este în jur. Caută o ofertă bună pentru un city break în Veneția aici.

Grand Canale, Veneția

Toscana, Italia

Toscana este considerată una dintre cele mai frumoase regiuni din Italia, iar când vei ajunge aici, vei înțelege de ce. Florența, Pisa, plus multe alte mici orășele și podgorii te așteaptă să le descoperi în toată splendoarea lor. Poți găsi oferte de city break numai bune de încercat pentru tine și jumătatea ta fie în Florența, fie în Pisa.

luna de miere in Toscana

Praga, Cehia

Capitala Republicii Cehia este un alt oraș european care respiră romantism. Având o mulțime de locuri în care muzica și atmosfera boemă predomină, tu și jumătatea ta veți fi în rai. Găsește cea mai bună ofertă pentru un city break în Praga chiar aici.

luna de miere in Praga

Lisabona, Portugalia

Fado, pasteis de nata, fructe de mare, vin delicios, locuri uimitoare și obiective turistice deosebite, plus plajă: iată de ce Lisabona este o alegere mai mult decât inspirată pentru o lună de miere romantică! Iar pentru o ofertă bună de city break în Lisabona, te invităm pe site.

luna de miere in Lisabona

Destinații îndrăznețe pentru luna de miere

Machu Picchu, Peru

Dacă îți dorești o altfel de lună de miere, recomandăm cu drag Machu Picchu, o destinație cu adevărat interesantă, misterioasă și deosebită.

luna de miere in Machu Picchu

Havana, Cuba

Pentru o experiență cu totul deosebită, atât din punct de vedere cultural, cât și în ceea ce privește obiectivele turistice, arhitectura și peisajul natural, trebuie să ajungi în Havana.

luna de miere in Havana, Cuba

Cape Town, Africa de Sud

Dacă ai visat să ajungi în Africa, luna de miere este ocazia perfectă, iar Cape Town este un loc fascinant, care îți va oferi o vacanță de neuitat.

Cape Town, Africa de Sud

La Paz, Bolivia

America de Sud este un tărâm care trebuie descoperit cu totul. Dacă nu alegi Machu Picchu, o altă destinație perfectă cu care să începi poate fi La Paz, capitala Boliviei. Aceasta este capitala situată la cea mai mare altitudine din lume, peste 3300 m deasupra nivelului mării, iar cultura și atracțiile turistice sunt de-a dreptul fascinante.

luna de miere in La Paz, Bolivia

Australia

Ce-ai zice să descoperi un întreg continent, alături de cel drag, în luna de miere? Australia este o țară insulară și un continent, o destinație destul de neobișnuită și un loc în care te poți bucura de o vacanță plină de aventură. Gândește-te numai la faptul că vei avea ocazia unică de a te întâlni cu canguri și alte specii de animale interesante.

luna de miere in Sidney, Australia

flygo

flygo

logo png fly-go

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *