Singapore

Singapore, vacanță exotică într-un oraș al viitorului

Dacă îți dorești o vacanță exotică, dar nu vrei să stai pe plajă toată ziua, la soare, ci să vezi diverse locuri care mai de care mai interesante, alege Singapore. Impresionanta insulă-țară-oraș te va uimi din primele clipe în care vei păși pe teritoriul său, începând cu aeroportul Changi, unul dintre cele mai mari din lume, o adevărată atracție turistică în sine.

Fie că e vorba de o clădire futuristă, un spațiu verde deosebit sau un monument, Singapore te va surprinde cu ceva și te va face să îi păstrezi amintirea într-un loc special. Un oraș extrem de curat și ordonat, dar și unul agitat, în special în anumite zone ale sale, cum ar fi China Town sau Little India, Singapore este o experiență de încercat cel puțin o dată în viață. Iar apoi, de câte ori ai ocazia, să te reîntorci, măcar pentru o scurtă vizită, chiar și de o zi, pentru a vedea ce s-a schimbat. Căci Singapore este un oraș în continuă dezvoltare și schimbare. Iar totul este în bine. Ce poți vedea și vizita pe această uimitoare insulă ruptă, parcă, din filmele S.F.? Haide să aflăm împreună!

Obiective turistice Singapore

De la temple budiste, până la clădiri moderne, piscine uimitoare pe acoperiș sau spații verzi pline de liniște, Singapore te întâmpină în acest paradis exotic cu zâmbetul pe buze.

Marina Bay – cea mai importantă și cunoscută zonă din oraș, locul preferat pentru turiști, dar și locuitori. Aici se află unele dintre cele mai ciudate și interesante construcții de pe insulă.

Marina Bay, Singapore

Marina Bay Sands – un celebru hotel din Singapore, cu o arhitectură uimitoare. Acesta este format din trei blocuri, deasupra cărora se află Marina Bay Sands Skypark, cea mai mare platformă de acest fel din lume. Restaurante, grădini, un punct de observație care oferă o panoramă deosebită cu întregul oraș și o piscină imensă sunt doar câteva dintre atracțiile de aici.

Marina Bay Sands, Singapore

The Flyer – poate că London Eye este mai cunoscut, dar The Flyer din Singapore este mai spectaculos și cu siguranță mai mare.

Singapore Flyer

Merlion este celebrul monument simbol pentru oraș, având corpul pe jumătate leu și cealaltă jumătate pește. Acesta se poate vizita.

Merlion, Singapore

Gardens by the Bay – grădini imense, cu sere, plante și frumusețe pretutindeni. Vizitează și cele două domuri celebre: Flower Dome și Cloud Forest. În fiecare seară, aici are loc un spectacol de lumini de-a dreptul încântător.

Gardens by the Bay, Singapore

Grădina Botanică din Singapore – un parc național imens, cu plante foarte frumoase și liniște cât cuprinde.

Gradina Botanica, Singapore

Grădina Națională de Orhidee – cea mai mare din Asia. Dacă ești iubitor de flori, vei simți că ai ajuns în paradis.

Singapore, Gradina Nationala de Orhidee

Insula Sentosa – unde poți ajunge fie cu metroul pe sub apă, fie cu telegondola. Aici îți recomandăm să te relaxezi pe plajă, va fi una dintre cele mai curate și frumoase plaje pe care ai fost vreodată.

Insula Sentosa, Singapore

Grădina Zoologică din Singapore – cea mai mare grădină zoologică din lume, un loc foarte bine organizat, în care animalele trăiesc în perfectă armonie cu natura.

Gradina Zoologica, Singapore

Cartierul Chinezesc din Singapore, unde, la fel ca în orice cartier chinezesc din lume, poți găsi de toate, pentru toți.

Chinatown, Singapore

Cele mai importante atracții turistice din Cartierul Chinezesc sunt Templul Dintele lui Buddha și templul hindus Sri Mariamman.

Templul Dintele lui Buddha, Singapore

Little India sau cartierul Mica Indie din Singapore, un cartier plin de culoare și arome. Este locul perfect pentru a experimenta puțin din cultura indiană, fără a ajunge în India.

Little India, Singapore

Shopping în Singapore

Dacă vrei să faci shopping în Singapore, trebuie să știi că ai ajuns în raiul mall-urilor. În primul rând, trebuie să mergi pe Orchard Road, locul cel mai cunoscut cu magazine de lux, dar și cu altele care au prețuri medii, accesibile. Apoi, alte centre cunoscute sunt: Mustafa Center, magazinele mari și mici de la Marina Bay, Takashimaya Singapore, Piața în aer liber din Chinatown, Bugis Junction, Suntec City Mall, Paragon, Plaza Singapura, Funan Digital Mall, Great Wall City Shopping Center, Lucky Plaza și multe altele.

Orchard Road, Singapore

Îți recomandăm să încerci orice are de oferit Singapore: să te aventurezi din punct de vedere culinar, să profiți de plajă, să te plimbi prin Marina Bay atât ziua, cât și seara, să te relaxezi prin minunatele grădini și spații verzi, să te urci în Flyer, să te plimbi cu barca, să faci cumpărături pentru tine și cei dragi și orice altceva ți se pare interesant. Pentru zboruri avantajoase spre Singapore, intră aici.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *